Jbogg

jbogg

trött men astaggad för söndagens träning #älskagympa #gymnastics # gymnastik #trupp1 #truppgymnastik #teamgymofsweden @misshaniana @jbogg. Det är jag @carolinawallerstrom och @jbogg och de gick väldigt bra för oss också:) Nu börjar bilresan hem. Så snabbt packa om för imorgon bär de av mot. jbogg. I söndags vann jag SM-guld och i måndags fick jag vet att jag ska få representera svenska mixlandslaget i truppgymnastik! Lyckligare går ej att hitta nu!.

Jbogg Video

"It Can't Get Better Than This" (official Lyrics)

Jbogg Video

Top Tracks - J Boog Most popular User Caroline Öberg(@carolineobergs) Instagram: Stella Greta on ashine.info Fyra säsonger har han haft i denna härliga förening och hans tränare Johan (@ jbogg) är något alldeles extra. Sen finns det människor som jag. Magda Branér (@maagdabraner) Instagram Profile Photo maagdabraner. Magda Branér. Johan Bogg (@jbogg) Instagram Profile Photo jbogg. Johan Bogg. Backen, som har laylala dolls två säsonger i klubben och som förde sex på badstrand till SM-final under sin första säsong i Gävle, fick beskedet från sportchefen Stefan Bengtzén på måndagsförmiddagen. Trupp 1 mys med jävligt god mat, och singstar. Så det är både och. Nä, men det ligger inte på mitt bord. Svenska Mästerskapen i Truppgymnastik närmar sig med stormsteg och vi är riktigt laddade!

Jbogg -

Nu börjar bilresan hem. SHL-lagen med bäst publiksnitt Dagen slutar nu med en grymt bra träning med nya volter och bra stämning. Det här härliga gänget har jag förmånen att coacha i sommar 2 timmar 2 ggr i veckan. Det är nära nu frukost i magen, lite plugg klart och väskan är packad! jbogg Det viktigaste av allt är att gymnastik är kul och en grym sport och de syntes på dom under tävlingen. Stå i brygga i 20 sekunder varje dag. Vanlig träning med B en lördag på Fågel sal Veckan kommer avslutas i Lund där vi ska kika på nordiska mästerskapen! Men för två år sedan tog jag en plats i Gefles egna SM lag, trupp 1 där jag tränar idag. Veckan kommer avslutas i Lund där vi ska kika på nordiska mästerskapen! Svenska Mästerskapen i Truppgymnastik närmar sig med stormsteg och vi är riktigt laddade! Juniorcupen igår och idag Svenska Cupen: Här har vi gefletrupp1! Allt säljs fr kr. Här är ett litet filmklipp då vi strömmar bord: Nu står det klart att Elias Fälth , 37, får lämna. Nä, men det ligger inte på mitt bord. Det är inte så att jag inte ville vara kvar, men samtidigt kan jag inte påstå att det här är det enda stället jag tvunget måste spela på. Load more tagged posts. Så det är både och. Från adventure time porm bättre träning i början av mars: Allt blir lättare och roligare på gymmet då. Vielen Dank wetter für den Stunden dauernden Moorbrand ich bin nun echt kaputt nach der dusche Schön schlafen glaube geht den ganzen Kameraden im Amt aich so firefighter   feuerwehr   feuerwehrmann   moor   atemschutz   axt   erschoepft   angriffstrupp   trupp1   lebenseinstellung   7stunden muede   ko. Saknar Island väldigt mycket! Ikväll hade vi i Trupp 1 träning. Om ni inte har möjlighet att vara på plats i Borås och heja på oss så tycker jag ni ska komma på vårt genrep inför sm! Så var det dags för idrottsgalan - 2 years ago. jbogg Vanlig träning med B en lördag på Fågel sal Vad gör jag i föreningen del 5! Här har vi gefletrupp1! Grattis till studenten Ebba! Såååå grymma alla våra gymnaster är!!

0 thoughts on “Jbogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *